dejting i p1 idag SVT dokumentär tvingar vingårdar till förbättringar

forskning om nätdejting exempel Kommer ni ihåg reportaget ”Bittra druvor” som sändes i svensk tv i oktober förra året?

nätdejting helt gratis nätdejting Journalisten Tom Heinemann avslöjade hur flera stora vingårdar i Sydafrika helt struntade i att följa både den sydafrikanska lagen och inte heller Systembolagets etiska kod för arbetsvillkor för sina anställda.

hp dejting online Flera sydafrikanska vingårdar har efter reportaget fått skärpa sig och visar nu en vilja till att förbättra för sina anställda efter att dokumentären fått så stor uppmärksamhet – inte minst i sydafrikanska medier.  Myndigheterna i Sydafrika har nu tagit i med hårdhandskarna genom att göra oanmälda inspektioner på de vingårdar som var med i dokumentären och tvingar nu dessa att vidta snabba förbättringsåtgärder.

hp dejting jämtland Området Leeuwenkuil är en av Systembolagets största sydafrikanska leverantörer och i området finns 30 vingårdar. Tre av dessa gårdar, varav en var med i filmen, fick besök av inspektörerna som fann flera brister som dessutom hade pågått under flera år.

 • hp dejting jönköping  
 • dejting i karlstad ikea  
 • dejtingsajt zoo marknad  
 • dejting sidor grattis kort  
 • dejtingsajt zoo jämtland  
 • dejtingsajt zoo jobb  
 • dejtingsajt zoo djur  

Vinjournalen Nyhetsbrev

nätdejting gay annons
cwdistrict7900x100jun17jpg

Kommentera

nätdejting göteborg senaste artiklarna
 • dejtingsidor som är gratis  
 • dejtingtips skåne  
 • vuxen dejting regler  
 • vuxen dejting råd  
 • dejting i oslo pris  
 • hp dejting frågor  
 • vilka dejtingsidor är bäst youtube